Discussie: verbinding vaak weg
Los bericht bekijken
  #79  
Oud 5 november 2008, 14:01
rolfhobby's schermafbeelding
rolfhobby rolfhobby is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2008
Locatie: Weiteveen EX@home user (Modem: Scientific-Atlanta webstar)
Ziggo Internet: @home internet intensief 12000 Ziggo z3
DTV: geen
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dat er verschillende problemen zijn of waren hoor je mij niet ontkennen. Echter wat ik probeer aan te geven is dat het een niet met het ander te maken hoeft te hebben. En een algeheel uitvallende verbinding is iets heel anders dan alleen een verbinding naar een mailserver die niet werkt.

Daarbij zijn de 2 topics die je aanhaalt niet actueel, meeste recente reactie daarin is een maand oud.

Valt je gehele verbinding weg, of werkt de verbinding wel maar zijn er een of meerdere onderdelen die problemen geven (verbinden met website en/of mail?) Blijven de lampjes op het modem branden zoals ze horen te branden of gaan er een of meerdere lampjes uit en/of knipperen? En ik ben het met CeeS eens dat het een lokaal probleem moet zijn en niet ergens centraal, anders zou iedereen er last van moeten hebben, en dat zie ik niet terug in dit topic.
Blijven de lampjes op het modem branden zoals ze horen te branden of gaan er een of meerdere lampjes uit en/of knipperen?
ja klopt mijn lampen vallen ook soms ook weg (verbindingen valt weg, tussen 20-22.30 uur) en werken die gasten dan nog tussen 20-22.30 uur? en in de modum kan ik zien welke de instellingen zijn verandert zie info> Signal The Signal Page provides information about the connection between the Cable Modem and the cable company. Downstream Value Frequency 626000000 Hz Signal To Noise Ratio 38.5 dB Power Level 6.6 dBmV Upstream Value Channel ID 2 Frequency 53600000 Hz Power 43.0 dBmV tja welke diensten mot ik hier voor hebben de buitendiensten toch? maar die krijg ik nooit te pakken!