Los bericht bekijken
  #20  
Oud 5 november 2008, 10:18
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Persoonlijk maakt het mij niet uit, maar met WCG ben ik niet bekend, wat inhoud dat ik de client niet ken. Ook heb/had ik voor F@H nog een paar units lopen die als het goed is nu in elk geval op het team ziggo-gebruikers.nl terecht komen

WCG lijkt me ook heel erg leuk om te proberen, maar hier moet ik eerst eens gaan kijken hoe die client werkt. Ik heb nu F@H lopen omdat die clients al draaiden, hoefde alleen de naam even om te zetten.

ALS we bij F@H blijven, ben ik benieuwd wat er uit dit test komt qua linux clients onder VMware op een windows machine.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
No probs... geloof dat de concensus toch op F@H uitkwam. Dat wil zeggen: jij had een voorkeur voor F@H, mij maakt het niet zoveel uit en de rest heb ik niet gehoord

Zal vanavond ook maar de F@H client weer eens installeren.

Alleen nog eens nagaan welke client ik het beste kan draaien. Vroeger was het zo dat je (iets) meer punten haalde als je de Linux client onder VMWare in Windows draaide dan met direct de Windows client. Eens testen of dat nog steeds zo is.
Ook was het altijd zo dat je met de console versie met de -advmethods flag aanzienlijk meer punten kreeg. Maar zie dat ze van alle clients nieuwe versies hebben, dus maar eens proberen wat het beste scoort op een Core 2 Duo.
__________________