Los bericht bekijken
  #80  
Oud 4 november 2008, 22:57
102012505's schermafbeelding
102012505 102012505 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles-in-een
DTV: samsung
Berichten: 3
Exclamation

Hier in Bergen op Zoom hetzelfde, al 4 weken geen telefoon (sinds 4 oktober). Mobiel abonnement is reeds leeggebeld op de klantenservice van Ziggo.

"Er is geen storing in uw regio"
"Het signaal komt hier goed binnen hoor"
"Morgenochtend is alles weer in orde"
"Wij hebben helemaal geen melding van uw storing..."

Na 4 weken worden we uit het niets op zaterdagavond gebeld, wéér alle kabels los van de modem, aan, uit, met stekker, zonder stekker.... Voor de 4e keer... maar(let op)

"We sturen een monteur om de modem te ruilen, tussen 1 en 6"

Monteur komt om 12:45..... Willen ze €35 in rekening brengen

"Maar dit betreft een interne storing mijnheer, heb geduld en wacht maar af..." en dit alles al na pas 1 uur in de wacht.

Tele2 is reeds aangevraagd!

En voor diegen die zegt dat fusies problemen met zich meebrengen? Realiseer je dat het belangrijkste wat je je klanten kunt geven is eerlijkheid. Daarbuiten, waarom zou ik geduld moeten hebben en begrip tonen voor de fusie? Ik heb daar niet om gevraagd, mijn mening is niet gevraagd en ik ben notabene een betalende klant! Als je een week te laat betaalt ligt Ziggo op de stoep (bij wijze van) met alle dreigementen vandien. Denk je eens in dat je in een winkel de caissiere betaalt en ze dan je spullen vasthoudt en zegt: "Er is een storing, wacht geduldig af tot wij dit vrij kunnen geven" Dan kan je ook geen begrip tonen. Dit is zo'n absurde Nederlandse houding! Laat je niet afschepen, jij bent de baas, jij betaalt...