Los bericht bekijken
  #288  
Oud 4 november 2008, 22:13
hildo's schermafbeelding
hildo hildo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: Groningen/@Home
Berichten: 1
Standaard Ziggo alles in 1 met HD-ontvanger

Als onderstaande vragen reeds beantwoord zijn op een andere plek op het forum, dan sorry en lees ik graag waar ik moet kijken.
Ik heb net een aanbieding gekregen van ziggo voor een alles in 1 abonnement, waarbij je voor 100 euro een hd ontvanger kan krijgen. Op dit moment heb ik nog een analoge televisie, maar die vertoont kuren, dus ik denk dat ik binnen een jaar wel een nieuwe televisie koop. Ik heb de volgende vragen:
  • Heeft het zin om alvast en hd-ontvanger bij het nieuwe abbonenment te bestellen? Ik begrijp best dat ik op mijn 10 jaar oude Sony geen HD - kwaliteit kan zien, maar heeft het zin om alvast de HD ontvanger aan te schaffen, omdat 100 euro goedkoop is?
  • Kan ik hem dan ook al in de scart ingang van mijn huidige tv aansluiten of moet ik nog gebruik maken van een analoog signaal? (Ik heb 2 scart ingangen, waarvan ik er 1 gebruik voor mijn dvd-speler en de andere voor de WII)
  • Als ik voor mijn huidige tv alleen gebruik kan maken van analoog signaal, moet ik dit dan speciaal aangeven bij Ziggo?
Alvast bedankt Hildo