Los bericht bekijken
  #16  
Oud 4 november 2008, 21:40
Palabra's schermafbeelding
Palabra Palabra is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Oegstgeest/Casema
DTV: Samsung DCB-HR360R & Cisco 8455DVB
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Je kunt niets anders doen dan wachten. Ik geloof de uitspraken van Ziggo niet meer en zeker de beloftes niet. ik snap dat je een ander antwoord verwacht, maar dat is er helaas niet. Straks geven ze de distributeur nog de schuld, misschien nog wel de fabrikant straks, maar het zal nooit aan Ziggo liggen haha.
Inmiddels is het alweer 4 november en nog steeds alleen maar stilte vanuit Ziggo. Geen enkele reactie. Kitaro is voor me bezig, hij (zij?) heeft het op 28 oktober doorgegeven aan een hogere afdeling binnen Ziggo. Maar daar heb ik nu nog steeds niks op gehoord. Zo zijn we alweer een week verder zonder de zo gewenste Cisco.

Ik bestel nu al jaren allerlei producten via Internet, bij diverse bedrijven. Zoiets als dit heb ik echt nog nooit meegemaakt.

Waar kan ik nog meer heen met mijn verhaal, was er niet een klachtensite ofzo? Op mijn mails naar de klantenservice van Ziggo via hun website wordt niet gereageerd... en nadat ik de vorige keer gebeld had, werd die bestelling door Infje weer geannuleerd omdat ik anders 2 Cisco's zou krijgen.

Ik overweeg om nog maar eens de bestelling te plaatsen via de website van Ziggo. Dan maar 2 decoders, dan stuur ik er wel één weer terug ofzo.

Laatst gewijzigd door Palabra; 4 november 2008 om 21:53