Los bericht bekijken
  #21  
Oud 4 november 2008, 21:15
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard van de ene verbazing in de andere.......

Ik heb net (na mijn belletje van vorige week) wederom contact gehad met de klantenservice. waar mijn ''spoed na-bestelling'' van mijn HD ontvanger bleef. er was in eerste instantie is misgegaan met mijn bestelling, (wat achteraf een leveringsprobleem bleek te zijn)

Hoe meer medewerkers ik spreek, iedere keer weer een compleet andere versie van het verhaal. ik val echt van de ene verbazing in de andere. De helpdeskmedewerker die ik nu sprak had een berichtje op haar intranet ''nieuwsbank'' staan dat de pakketten van oktober vertraging hadden opgelopen bij het verschepen?!? En ik moest deze week UITERLIJK maandag mijn installatiepakket in huis moest hebben. Toen ik vermeldde dat ik alleen zat te wachten op mijn HD ontvanger, omdat ik alle diensten al heb. Vroeg ze me of ik wel op de hoogte was dat ik een compleet nieuw installatiepakket-pakket ga ontvangen (inclususief modem etc.)

Omdat ik destijds bij @home telefonie bij mijn overige diensten bij nam, heb ik een installatiepakket telefonie (gratis) ontvangen. Toen ik vroeg of ik de oude troep weer terug moest sturen was het antoord, JA! dat kunt u gratis terug sturen.! Omdat ik me ook afvroeg wat het nut is van een compleet nieuw installatiepakket, werd mij medegedeeld dat dit standaard procedure is bij aanmelding van alles-in-1. en dat ze dat naar eigen zeggen ook een beetje krom vond, dat ook de mensen dat krijgen die alles al afnemen

Kortom volgens de helpdesk, moeten de vertraagde pakketten deze week nog uitgeleverd gaan worden, weer een nieuw hoofdstuk in het boek. Kan ziggo-user, dit verhaal misschien bevestigen?
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 4 november 2008 om 21:52