Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 november 2008, 19:52
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard RRS-team wie zijn dat???

Wie of wat is het RRS-team (ik hoop dat ik het goed zeg) en waarom kunnen wij als klanten en zelfs helpdeskmedewerkers niet direct in contact komen met dit speciale team dat kennelijk migratieproblemen oplost?

Zelfs helpdeskmedewerkers kunnen alleen een mail sturen die vervolgens alleen maar weer op de stapel terecht komt. Kortom mensen die al 6 weken wachten krijgen geen voorrang (en daar is kennelijk geen lieve moedertje die daar iets aan kan doen).

Wie kan uitleggen wat voor team dit is, wat ze doen en waarom dit team als enige geen spoed kent?

Overigens moet er wel van mijn hart dat ik begin deze week zeer keurig ben behandeld door een helpdeskmedewerkster die echt alles uit de kast heeft getrokken om mijn probleem snel te verhelpen. Helaas moet ze mijn probleem (zoals ik eigenlijk al wist) uit handen geven aan het RRS-team (als ik het goed zeg???) en zond zij een keurige mail daar naartoe en ik kreeg een kopie van de mail.

Helaas het mailadres van dit team stond er niet bij, dus direct in contact komen kan ik niet. Ik kan nu ook niet mijn 06-nummer doorgeven waarop ik te bereiken ben. Ook stond niet in de mail dat ik al 6 weken aan het wachten ben op een oplossing.....

Zucht.... Echt de medewerkster was van goede wil en heeft echt haar best gedaan, maar ik verzand elke keer bij de afdeling die het echt moet oplossen.