Los bericht bekijken
  #131  
Oud 4 november 2008, 16:54
frankster's schermafbeelding
frankster frankster is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2008
Locatie: Opmeer - Multikabel
Ziggo Internet: Internet Z3
Berichten: 1
Standaard

Hee Hier in Opmeer (1715 Gebied) zelfde probleem heb Z3 Abo downloade normaal met Multikabel tussen de 1000/1200 KB/s Tegenwoordig op ze hoogst 250 KB/s en dit is zeldzaam.

Met het Foefje van een paar reply's trug kom ik op een snelheid die heel erg schommelt tussen de 550 en 720 KB/s

Tevens heb ik hier ziggo ong een maand trug over gebelt nadat je opeens ipv met je gebruikersnaam met je email moest inloggen op de nieuwsservers en toen werd mij verteld dat dat vrouwtje me dat al nooit had mogen vertellen (dat van het inloggen) en dat je voor eventuele vragen over je snelheid van het downloaden via nieuwsgroepen of dergelijke nooit naar hoeft te vragen want ze Supporten geen Nieuwsserver gebruik. of dergelijke in die richting.

Tevens heb ik ze toen ook gesproken over de snelheid van me internet wat via speedtest omlaag is gegaan van ong 1100 naar gemiddelt MAX 8000 wat ik haal in de late uurtjes (als het dus rustig is). En de vele malen downtime die ik ondervind van elke keer een paar minuutjes. *(erg irritant als je aan het gamen bent)
Majah dit lag aan me computer en aan me router, terwijl ik hiervoor nooit problemen heb gehad met multikabel voor de bijna 5 jaar dat ik nu klant ben.

Begin een beetje klaar te raken met dat hele Ziggo verhaal. Dringent op zoek naar wat beters, al is er weinig anders naar mijn wens. (vind ik)