Los bericht bekijken
  #51  
Oud 4 november 2008, 14:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.459
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
, kijk nu komen we ergens. Wat ik al eerder aangaf het modem krijgt op een niet te bepalen tijd een ander ip deze moet de router oppikken en doorgeven aan de pc en/of pc's. Dit kost tijd en je zit ook met je leasetijd van de uitgeven ipnummers. Dit kan allemaal aangepast worden we weten zelfs hoe. Maar het wisselt te snel en te vaak om een stabiele omgeving te krijgen. Hier onder in de afbeelding zie je een testafdrukje van de tijdstippen op een site die wij benaderde. (alleen CAIWAY is via een andere ISP, wat overigens dit probleem niet kent)


En tussen 17:50 en 18:48 even wezen eten.

Wie is verantwoordelijk voor het uitdelen van de IP adressen naar het modem. Dit is een retorise vraag. Ook dit zeg ik maar even bij omdat dit duidelijk is wie hier veranderwoordelijk is. De helpdesk heeft zelf geconstateerd dat dit zo was en gaf aan dat het vreemd was. Dus......hoe verder. Beetje jammer dat zij dan niet doorpakken naar een 2de en/of 3de lijn.

Er zit hier in de regio echt iets verkeerd, de hardwareboer heeft zelfs aangegeven dat meerdere mensen bij hem in de winkel zijn geweest met hetzelfde probleem.

Na 17 keer bellen met de helpdesk en enige in spanning van mensen die hun werk in de ICT hebben en zelfs een monteur van Ziggo die de router heeft ingesteld en niet werkende krijgt. Mogen we toch wel aannemen dat het voor het modem zit en/of in het modem.

Ik hoop echt dat dit opgelost kan worden. Dus kom asjeblieft niet met heb je het modem al gereset, gebruik de router niet als switch etc. etc. etc.

Zoals je gezien de tijd kan lezen is er niet meer bij sinds

Truste
Kun je uitleggen wat die lijst laat zien en ook hoe je netwerk thuis is opgebouwd ? Ik snap je bericht niet helemaal geloof ik, maar als je het wat kunt verduidelijken hoe alles zit kunnen we je misschien op weg helpen.

Ik zie dat je deze berichten op het forum bijvoorbeeld weer met een ip-adres van Telfort ADSL post. Heb je soms meerdere internet aansluitingen in gebruik via dezelfde router ? Of werk je misschien draadloos via het netwerk van de buren zonder dat je dit door hebt ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....