Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 november 2008, 12:24
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Heb het even doorgelezen.

Zijn het allemaal ervaringen op basis van gezien of gehoord of eigen ervaringen vraag ik me wel af. Voor zover ik het beoordeel is deze tekst puur gebaseerd op basis van horen en zien, en niet op eigen ervaringen.

Ook worden er zaken in de tekst afgedaan als leugen, kan echter nergens een onderbouwing van dat feit terug vinden (ook niet vanaf de kant van Ziggo trouwens). Ik bedoel hiermee het aantal mensen wat problemen zou hebben. Dit zou volgens Ziggo 5% zijn, de schrijver doet dit af als een leugen. Als je iets als leugen afdoet moet je het naar mijn mening met cijfers kunnen onderbouwen, geen ongestaafde uitspraken doen, dus ik ben heel benieuwd waar die uitspraak op gebaseerd is (graag bron/onderbouwing/keiharde cijfers).

Zolang het artikel niet gebaseerd is op eigen ervaringen, maar puur op van horen en zien, en tevens niet onderbouwt word met cijfers heeft het geschreven artikel in mijn ogen net zo'n hoog waarheidsgehalte als een willekeurig artikel in een roddelblad en heeft het tevens hetzelfde niveau als een willekeurig roddelblad.
__________________