Los bericht bekijken
  #47  
Oud 3 november 2008, 22:50
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astridvva Bekijk bericht
Getracht om via de Ziggo helpdesk om alles op een ip adres te krijgen. Kreeg Gose Semple aan de telefoon. Deze heeft aangegeven dat Ziggo geen ondersteunig gaf op routers en wij de klacht maar moesten bespreken met de leverancier van de router. Echter is aangetoond dat dezelfde router perfect werkt met een ander ISP. Door het met regelmaat wisselen van gateway ip-nummer vanuit het netwerk van Ziggo is met geen enkele router (lees 4 test routers) een stabiele lokaal netwerk omgeving te maken. Via de 1ste lijnondersteuning die u telefonisch biedt komen wij niet tot een oplossing. Verder is ons bekend via het forum (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=152) dat er veel identieke problemen zijn. Ook is hier te lezen dat veel van deze problemen komen door de combi oude casema klanten die (gedwongen) overgaan zijn naar Ziggo icm met het oude modem.

Stappen gedaan voor het aansluiten van de router volgens eerdere adviezen. Zelf de hardwareboer heeft hier thuis 4 routers getest.

Het gene wat ons nog geadviseerd wordt is het modem te laten vervangen zodat deze past bij de nieuwere techniek die het Ziggonetwerk gebruikt.

Leuke draadjes om te volgen voor u en de helpdesk met dezelfde problemen http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13327&page=4Leve dynamische ipnummers
Wat een onzinverhaal van de helpdesk.... Ziggo levert zelf ook routers... Die moeten ze wel ondersteunen lijkt me dan. En ook een onzinverhaal dat het modem vervangen moet worden...
Er werken honderduizenden mensen met een router bij Ziggo. Zouden die allemaal niet kunnen werken dan ... Ook het feit dat ziggo regelmatig van gateway zou wisselen is niet waar. Als dat gebeurt is er echt iets mis.
Of zou er in Casemagebied iets 'vreemds' aan de hand zijn waardoor routers niet werken. Zijn er mensen in Casemagebied die hier meelezen die wel een router gebruiken zonder problemen ??
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....