Los bericht bekijken
  #4  
Oud 3 november 2008, 22:32
Djozef's schermafbeelding
Djozef Djozef is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Posterholt
Berichten: 4
Thumbs down "Boze brief naar Ziggo".

De behandeling van nieuwe klanten vind ik abominabel slecht en zeer zeker niet klantvriendelijk.

Ik ben nu een maand aan het wachten op een monteur die een Alles In Een pakket aansluit. Een keer deze afspraak gemist en daarna zijn er drie afspraken bij Ziggo gemaakt waarop helemaal geen monteur kwam opdagen. Het maken van een nieuwe afspraak, via de telefoon, is een ware verzoeking en aanspraak op iemands geduld, ook op zijn beurs v.w.b. de kosten van het wachten.
Morgen stuur ik een brief naar de klantenservice in Utrecht waarvan u hieronder de letterlijke tekst kunt lezen. Of het wat uitmaakt weet ik niet, in ieder geval zal ik deze zaak ook zo bij Radar, de Consuwijzer en Kassa aanhangig maken.

Posterholt 2 -11-08
Tav Ziggo klantenadministratie
PB 43.048 3540 AA Utrecht

Betreft : klacht over het aansluiten van alles in 1 pakket.

Geachte heer/ mevr,
Een paar weken terug heb ik me online aangemeld voor Ziggo alles in 1.
Daarbij heb ik toen gekozen voor installatie door een monteur, en ook een datum uit de opties gekozen. Dit was 15 okt. Prima voor elkaar dacht ik zo . Ik zou nog een bevestiging krijgen en de benodigde apparatuur en activatiecodes. Deze kreeg ik pas NA dat de monteur al aan de deur had gestaan (voor niets dus want ik had nog geen codes en apparatuur)
Hierna zijn er de nodige lange telefoontjes gepleegd en mailtjes vanuit mijn ouders huis (want ik heb dus nog geen i.net) verstuurd.
Tot 3x toe is me toegezegd alsnog een monteur te sturen om de aansluiting te realiseren. Dit zou de 17e de 24e en de 31e zijn geweest. Al deze 3 keer ben ik echter voor niets thuis geweest .Kortom ik heb dus NOG STEEDS GEEN AANSLUITING. Inmiddels begint het bellen met de prepaid gsm behoorlijk in de papieren te lopen en ben ik voor het i.net afhankelijk van anderen . Al met al een situatie waar ik op z’n zachtst gezegd niet vrolijk van wordt.
Middels deze brief wil ik Ziggo dan ook in gebreken stellen voor wat het leveren en aansluiten van alles in 1 betreft.
Indien er voor ma 10 nov. geen concrete actie is ondernomen door uw bedrijf om aansluiting te realiseren , zie ik mij helaas genoodzaakt het vertrouwen en daarmee ook de overeenkomst en automatische incasso op te zeggen.
Ik hoop echter snel iets van u te mogen vernemen en gebruik te kunnen gaan maken van het alles in 1 pakket .
Hopend op snelle afhandeling van mijn klacht.

Ilona Posterholt Limburg