Los bericht bekijken
  #14  
Oud 3 november 2008, 17:20
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-user Bekijk bericht
Helaas: verkeerde interpetatie van de call-agent, want de laatste tijd helaas triest vaak gebeurd.

Ik durf erom te verwedden dat alle delen van jouw bestelling op 4/6 staan op je decoder na. Die staat op 3/6. Dit betekend dat de bestelling bij onze distributeur is. Pas als wij terugkoppeling krijgen van TNT dat het pakket daadwerkelijk bij jou afgeleverd is gaat ook dit onderdeel van de bestelling op 4/6 en loopt de order door.

Met andere woorden: hij staat in bestelling. Maar zoals ik al gezegd heb ik een andere discussie: er zijn vertragingen bij onze ditributeur. Ze hebben (naar zeggen) alles weer op orde en leveren alles nu binnen twee weken uit.

oke, heb hier natuurlijk begrip voor dat er ergens vertraging op kan treden, maar ik heb drie verschillende medewerkers gesproken, die mij mede konden delen dat mijn status op 4 van 6 stond, er was er zelfs eentje bij die suggereerde dat ik mijn decoder al lang in ontvangst had genomen. Als het inderdaad zo is dat de status op 4 van 6 komt als de decoder in ontvangst is genomen, gaat er iets in de administratie behoorlijk fout, want volgens mij heb ik meer berichten gezien hier op het forum waarbij mensen wordt verteld dat de status op 4 van 6 is en er nog geen decoder ontvangen is........ik snap dat niet alle medewerkers overal kaas van hebben gegeten, en alle vragen kunnen beantwoorden, maar dit soort dingen hoort elke medewerker toch te weten? Medewerkers die onjuiste info (of halve info) verstrekken, dat levert alleen maar fustratie en nog meer klachten op!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE