Discussie: Storing digitale TV
Los bericht bekijken
  #81  
Oud 3 november 2008, 16:49
ArieKanarie's schermafbeelding
ArieKanarie ArieKanarie is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juli 2008
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax PVR-5200C
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
De eerste metingen door de engineers ter plaatse geven aan dat in het hogere net vlak er geen problemen zijn waargenomen/gemeten aan het begin van de middag. M.a.w. de signalen die Zoetermeer in gaan zijn goed. Tenminste dat waren ze de eerste helft van de middag ten tijde er gemeten is.

Op dit moment worden er nog een aantal wijken die hier gemeld zijn nagelopen en zal het signaal daar over langere tijd worden gemeten.

Als hier niets uitkomt kan ik je hier niet helpen en is het verstandig als je zeker weet dat je installatie goed is (ga daar wel van uit ), het probleem toch een keer te melden bij de helpdesk en een monteur voor je huisadres te vragen. Maar zoals gezegd er worden nu eerst nog enkele wijken gemeten dus wie weet vind men toch iets.

Wordt vervolgd...

We wachten hoopvol af. En de kans dat sinds twee weken bij een heleboel Zoetermeerders tegelijk de installatie spontaan niet goed is geworden is niet zo heel groot denk ik..

Aan de lijst van postcodes kan ik ook nog 2719 toevoegen (Rokkeveen). Dus tot nu toe:

2716 / 2717 / 2719 / 2721 / 2724 / 2726

Waar ik benieuwd naar ben, kan het met 'drukte' op de kabel te maken hebben. Maw, 's avonds kijken meer mensen, dus meer last? En de eerder genoemde te hoge compressie rate?