Los bericht bekijken
  #24  
Oud 3 november 2008, 14:24
Ysbrand's schermafbeelding
Ysbrand Ysbrand is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2008
Locatie: Venhuizen, Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - Arris TM-702B
Berichten: 11
Thumbs up

IK had precies hetzelfde probleem: Oud huis (1925), AOP zat in de woonkamer, en niet echt een geschikte plek voor zowel mijn kabelmodem, Gbit switch en mijn telefoon apparatuur.

In eerste instantie wilde ik hetzelf doen (Ik kan ook niet echt zeggen dat ik een leek ben met kabels etc.), maar ik wilde tegelijkertijd ook zeker van zijn dat het goed werd gedaan (in ieder geval op een manier dat Multikabel nog wel verantwoordelijk bleef voor het oplossen van storingen). Temeer omdat zowel telefoon als internet en TV via de verbinding m'n huis binnenkomen. Ik heb geprobeerd alles uit te zoeken en bleef maar om het probleem heendraaien omdat ik veel tegengestelde adviezen kreeg.
Uiteindelijk heb ik toch Multikabel maar gebeld, monteur langsgweest die de kabel terug naar buiten heeft getrokken en ter hoogte van de meterkast de kabel (5m verlengd) weer naar binnen heeft gebracht. Totale kosten EUR 50.- (inclusief kabel, nieuw AOP en installatiekosten). Ik moest alleen zelf die nieuwe kabel even 50cm ingraven, maar de groene beschermstrook werd wel bijgeleverd!

Al met al niet echt een slechte deal denk ik. Ik weet natuurlijk niet of Ziggo het prijsbeleid drastisch heeft aangepast, maar vragen om een offerte kan volgens mij geen kwaad.