Los bericht bekijken
  #210  
Oud 3 november 2008, 09:40
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Ik geloof meteen dat 80% van de klachten nergens over gaan of schuld van de klant zijn. Is bij elke helpdesk zo, 80% valt me eerlijk gezegd nog mee.

Alleen, zoals gezegd dit is bij elke helpdesk zo. Een helpdesk moet daar dus gewoon op berekend zijn.

Los daarvan: ik weet dat ziggo-user hier op persoonlijke titel en niet officieel namens Ziggo spreekt, maar zou als Ziggo directie toch minder blij zijn als een Ziggo medewerker (als hij dat echt is natuurlijk) zo laagdunkend spreekt over Ziggo klanten op een publiek forum.

Sorry, maar Ziggo medewerkers worden ook betaald om onzinvragen op te lossen. Als je dat niet leuk vind heb je het verkeerde beroep gekozen.

En daar komt bij dat ook in mijn ervaring op dit moment het oplossend vermogen van de helpdesk zo goed als nihil is, zelfs als je er na 30 minuten wachten doorkomt.
Alle producten werken bij mij prima, maar de facturering klopt nog steeds van geen kant. Overigens in het nadeel van Ziggo, kennelijk wil Ziggo geen geld? Lijkt me geen gezonde bedrijfsvoering, zeker niet midden in een kredietcrisis.
Maar geen helpdesk medewerker die hier ook maar iets over kan zeggen. Ben nu al zes keer beloofd door de helpdesk dat ik wordt teruggebeld door de financiŽle afdeling, uiteraard nooit gebeurd. En krijg sowieso erg weinig begrip aan de lijn dat ik klaag omdat er te weinig wordt geÔncasseerd.

Anyway: back on topic, ik begrijp de fruistratie van velen over Ziggo heel goed en bagitelliseren door anderen (zeker Ziggo medewerkers) helpt dan niet bepaald.
Maar de snelheids verhoging is iig bij mij uitermate welkom. En ik haal, iig dit weekend, de beloofde snelheden uitstekend. Zit exact op 16 megabit down en 3 megabit up.

Laatst gewijzigd door xahmol; 3 november 2008 om 10:49