Discussie: Storing digitale TV
Los bericht bekijken
  #69  
Oud 2 november 2008, 21:42
ArieKanarie's schermafbeelding
ArieKanarie ArieKanarie is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juli 2008
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax PVR-5200C
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Welke DTV zenders (indien bekend transportstromen)?
Welke analoge zenders?
Kennisen zelfde postcode gebied? Zo ja welke?


Wel verstandig om dit ook bij de helpdesk te melden inclusief adressen van je kennissen als deze exact dezelfde problemen hebben..het lijkt een lokaal probleem.
Ten eerste bedankt voor je snelle reactie!

Het zijn diverse DTV zenders. Ik kijk ze uiteraard niet allemaal tegelijk, maar minimaal alle publieke zenders, de RTL's en bv ook Discovery. De ene dag lijkt het dus erger dan de andere dag. Is geen peil op te trekken. Ik heb ook de BER waarden in de gaten zitten houden en die lijken inderdaad af en toe omhoog te schieten. Maar als ik de BER waarden in de gaten hou, zie ik de zender weer niet, dus een heel betrouwbare test is het niet.

Analoge zenders lijken er geen last van te hebben. Maar ook hier, omdat de storignen er niet continu zijn, is ook dit geen 100% betrouwbare test.

Postcode gebied van drie van de kennisen zijn 2721 (wijk Oosterheem). Ook één in postcode 2724 en dus één in Benthuizen.

En over het melden bij de helpdesk. Heb je uiteraard gelijk in en zou ik normaal ook zeker doen, ware het niet dat de wachttijden nog steeds erg hoog zijn en mijn ervaring met de gemiddelde respons op een storing niet erg bemoedigend is geweest in het verleden...

Vandaar dat ik een beetje de hoop op jouw inbreng had gevestigd