Los bericht bekijken
  #207  
Oud 2 november 2008, 17:07
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-user Bekijk bericht
Whahahahaha ja, als RADAR zo enorm smeekt om klachten krijgen ze er inderdaad heeeel veel binnen....

Ik doe de klachtafhandeling van deze klachten en het meeste is echt heel triest. Veel van deze klanten hebben nog nooit met ons gebeld/gemaild/geschreven! Wij kunnen helaas niet altijd ruiken dat iemand storing heeft!

De mensen met echte klachten zitten er ook tussen, maar ik denk dat dat maar zo'n 20% van alle klachten zijn.... De rest is echt rotzooi!
Zo, dus jij gaat mij binnenkort bellen ? Moet je alle 5000 alleen doen ? Of behoor ik tot de 80 % rotzooi ?
Dat volgens het Ziggo systeem veel klanten nog nooit gebeld/gemaild/geschreven zouden hebben zegt niet zoveel. Er verdwijnen zeer regelmatig allerlei gegevens bij Ziggo, zoals aanmeldingen, wijzigingen etc. etc.

Aangezien het via de klantenservice onmogelijk is iets opgelost te krijgen, medewerkers ronduit onzin vertellen en gewoon de verbinding verbreken als je met aantoonbare tegenargumenten komt heb ik ook maar eens een klacht bij Radar ingediend. Vooral om te zien wat er dan gebeurt.
Opeens kan er dan binnen een paar dagen gereageerd worden en wil Ziggo graag met mij persoonlijk over mijn klachten praten.
Merkwaardig dat er om mijn gegevens wordt gevraagd, ik krijg een mail van Ziggo, mijn naam is bekend en al mijn gegevens staan in het Ziggo systeem

Ik ben benieuwd.