Discussie: E19 Storing
Los bericht bekijken
  #21  
Oud 2 november 2008, 16:17
fwjk83's schermafbeelding
fwjk83 fwjk83 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Breda / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Humax
Berichten: 2
Standaard

Inmiddels na 40 minuten contact gekregen met de Ziggo helpdesk (via keuze 'wijzigingen', 'storingen' wordt gelijk opgehangen). Ziggo heeft administratieve achterstand in verwerking van digitale tv encoder kaarten, en sluit de digitale tv automatisch af als er geen keuze verwerkt is... dit gaat er bij mij dus al niet in. Waarom sluit Ziggo de digitale tv af als ze zelf een administratieve achterstand hebben, met andere woorden, het is niet een fout van de klant, maar van Ziggo zelf. Lijkt me toch een fout in de procedure. Uiteraard is het niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een uur bellen met Ziggo...
De helpdeskmedewerker heeft mijn smartcardnummer genoteerd en binnen een paar uur werkte de digitale TV weer (binnen 24 uur werd beloofd), dus dit was netjes.

Ten tweede: voor iedereen met hetzelfde probleem: er kan ook een probleem zijn met je factuur, was bij mij wel zo, want als de aanmelding van de digitale tv decoder nog niet verwerkt is, is de facturatie ook nog niet verwerkt, en krijg je dus geen facturen. Ik heb dan ook tot op heden niets betaald. Dit heb ik ook aan de helpdeskmedewerker doorgegeven, en zij zou dit doorgeven aan de afdeling 'financiele administratie' om er voor te zorgen dat ik toch facturen ging krijgen. Volgens de helpdeskmedewerker zou internet, telefonie en televisie niet automatisch worden afgesloten, ook al heb ik nog niets betaald, want als er geen factuur verstuurd is door Ziggo wordt er ook niets afgesloten. Dat lijkt me dan wel weer de juiste procedure. Ik moet natuurlijk wel straks in een keer twee maanden abonnement + aansluitkosten betalen, maar goed, dat is niet zo'n probleem.

'Unknown' en 'Ziggo-user' nog bedankt voor het aanbod, maar doordat ik contact heb gehad via de helpdesk, is mijn probeem al opgelost! Toch fijn dat er mensen zijn op dit forum die nog iets voor anderen kunnen betekenen!