Los bericht bekijken
  #206  
Oud 2 november 2008, 15:58
joopcarn's schermafbeelding
joopcarn joopcarn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 maart 2007
Locatie: zuid-scharwoude
Ziggo Internet: power maar krijg veel minder.
DTV: samsung dcbp850r
Berichten: 20
Standaard reactie

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-user Bekijk bericht
Whahahahaha ja, als RADAR zo enorm smeekt om klachten krijgen ze er inderdaad heeeel veel binnen....

Ik doe de klachtafhandeling van deze klachten en het meeste is echt heel triest. Veel van deze klanten hebben nog nooit met ons gebeld/gemaild/geschreven! Wij kunnen helaas niet altijd ruiken dat iemand storing heeft!

De mensen met echte klachten zitten er ook tussen, maar ik denk dat dat maar zo'n 20% van alle klachten zijn.... De rest is echt rotzooi!
Wat een trieste post is dit zeg, ik ben al 8 weken bezig om Ziggo te bewegen om mijn snelheid waar ik voor betaal te leveren.
Zit nu al weken op 8000kb/s terwijl ik 20000 betaal.
De manier van afhandelen is ronduit belabberd moet zelf iedere keer bellen wat de status is em iedere keer krijg ik weer een andere smoes te horen van deze zogenaamde klachtenafhandelaars.
Twee maal een monteur geweest nieuw modem met alle bekabeling gekregen hielp niets tweede monteur dacht slimmer te zijn als de eerste en heeft iets in het modem veranderd hielp ook niets.
Na weer een paar dagen wachten zelf maar weer contact opgenomen ja het zat in de straat men was er mee bezig, weer een week wachten ja er was een internetprobleem in mijn regio weer een week wachten volgende smoes.
Kom nu niet aan dat mensen zoals ik zomaar zeuren ik betaal 64 euro per maand en mag dan toch wel wat service en een oplossing verwachten, wacht nu op teruggave van een gedeelte van mijn abbonements geld en heb Ziggo twee weken de tijd gegeven om het probleem op te lossen anders wordt het einde Ziggo.
Ik schrijf dit stukje nog vriendelijk want wat ik de afgelopen weken meegemaakt heb met die zogenaamde klachtenafhandelaars nou werd ik niet vrolijk van.