Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 november 2008, 17:07
Djozef's schermafbeelding
Djozef Djozef is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Posterholt
Berichten: 4
Unhappy Nog steeds geen aansluiting All In One pakket

Mij dochter heeft, via internet, begin oktober het All In One pakket aangevraagd, dit is haar per e-mail bevestigd. Zij is dus voor uw organisatie een totaal nieuwe klant geworden.
Op 15/10 kon zelfs al een monteur de zaak kunnen komen aansluiten. Doordat er geen bevestigingsbrief VOOR die dag gekomen is, is deze afspraak, 's morgens vroeg om 08.23 uur, niet doorgegaan. Wel heeft die monteur een kaartje achtergelaten om via 099-1884 een nieuwe afspraak te maken.
In de late namiddag van die zelfde dag heeft zij pas de digitale TV decoder en de brief met de activatiecode en inloggegevens gekregen.
Zou die monteur zijn werk wel hebben kunnen doen zonder die brief met gegevens?

Na een lange wachttijd, de dag daarna, aan de telefoon een afspraak gemaakt voor 17/10 in de middag. Ik heb daar persoonlijk de hele middag zitten wachten, echter geen monteur komen opdagen.

Na weer een lange tijd aan de telefoon gehangen te hebben weer een afspraak gemaakt voor een monter en wel op 24/10, weer 's middags. Echter nu ook weer geen monteur.

Weer een lange tijd wachten aan de telefoon om een afspraak te kunnen maken voor 31/10, ook nu weer 's middags. WEER GEEN MONTEUR GEKOMEN.

Ik weet eerlijk gezegd nu niet meer of wij nog wel geloof in uw organisatie kunnen of moeten hebben. Het is bijzonder irritant en vervelend dat men een lange tijd moet telefoneren om dan een afspraak te maken die NIET nagekomen wordt. Daar mijn dochter op dit moment geen telefoonaansluiting heeft, worden al deze telefoontjes bij mij gepleegd.
Verder heeft zij vorige week zaterdag een mailtje, met nagenoeg dezelfde klachten als hierboven beschreven naar uw klantenservice gestuurd. Tot op het moment van nu is hier nog niet op geantwoord.
Ik persoonlijk heb van die drie afspraken er twee voor mijn rekening genomen daar mijn dochter niet kon en heb hier verlof voor (moeten) nemen. Nu kunt u wel zeggen dat die afspraak gemaakt moet worden op een dag dat er wel iemand aanwezig kan zijn. Is ook zo, doch bij werkende mensen kan er iets gewijzigd worden dat ze niet hebben kunnen voorzien.

Ik heb mijn dochter hierin terzijde willen staan en heb ik haar geholpen met het laten doen van de telefoontjes en bij haar thuis aanwezig zijn voor die afspraken, tevens het gebruik laten van mijn PC om E-Mail naar u te kunnen versturen.

Waar kan ik de, kosten van het telefoneren en vrije dagen, declareren?
Waar moet zij een in gebreke stellingsbrief naar toe sturen of bent u in staat een en ander voor haar te regelen?
Indie u iets voor haar kunt betekenen, hoe - wat - en waar dan?

Laatst gewijzigd door Djozef; 1 november 2008 om 17:27