Los bericht bekijken
  #82  
Oud 1 november 2008, 10:54
thur's schermafbeelding
thur thur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: IJmond/Casema
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: Samsung SMT-C7140B
Berichten: 19
Standaard

Ze _kunnen_ het wel bij Ziggo... ik ben altijd goed te woord gestaan en de medewerkers lijken het ook echt te snappen en goed te willen doen. Echter, als het niet in één keer goed gaat dan duurt het meteen ook een stuk langer en stapelt het zich op. Ik ben niet ontevreden, zij het dat ik het wat jammer vind dat het niet sneller is gegaan. Al met al wel hoopvol.
Van de week is hier het machtigingsformulier ondertekend voor portering (ja, eindelijk...). De achternaam klopte niet helemaal, dus heb er een kleine note-it bijgeplakt met de mededeling dat de naam altijd al 'Xyz' is geweest bij zowel KPN als Ziggo (de afgelopen 30 jaar). Ik weet niet hoe belangrijk de exacte spelling van de naam is bij portering, maar hopelijk voeren ze het goed in voor de nummerportering van KPN naar Ziggo.
Gisteren was er overigens geen doorkomen aan bij de Klantenservice: een stem die zegt dat je wordt doorverbonden, maar telkens ophangt, een keuzemenu met maar één keuzemogelijkheid in plaats van zes, een postcode wat meermalen niet goed ontvangen werd en een gemelde wachttijd van meer dan 30 minuten. Vanmorgen eindelijk iemand gesproken na 20 minuten en mijn smartcard (opnieuw?) geactiveerd om de plotselinge E19 melding weg te krijgen. Die persoon kon me ook mededelen dat er reeds een aantekening in mijn gegevens stond dat mijn Alles-in-één pakket zo snel als mogelijk administratief opgevoerd diende te worden. Al met al nog steeds hoopvol.
M.v.g.,

Laatst gewijzigd door thur; 1 november 2008 om 10:56 Reden: tikfout