Los bericht bekijken
  #195  
Oud 31 oktober 2008, 16:40
Werelds's schermafbeelding
Werelds Werelds is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2008
Locatie: Eijsden (Ziggo / @Home)
Ziggo Internet: AI1E
DTV: Humax 5200c
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Geweldig argument, de concurrentie maakt er ook een zootje van, dus ach ....

Ik hoop voor je dat je niet zelfstandig bent, hoewel een werkgever ook niet blij zal zijn met zo`n instelling.

Als Ziggo klant heb je niets te maken met de problemen van andere providers, hoewel dat wel een reden kan zijn dan toch nog maar bij Ziggo te blijven omdat er door Ziggo telkens weer allerlei toezeggingen worden gedaan wat het oplossen van problemen betreft.
Dat was helemaal m'n punt niet. Er zijn mensen die doen alsof Ziggo het enige bedrijf met problemen is, wat helemaal niet waar is. Dat Ziggo de problemen op moet lossen is duidelijk, en afgaande op wat ik tot nu toe gezien heb van de service, doen ze daar ook alles aan.

Mijn punt is dat 80% van de mensen hier geen flauw idee heeft wat er gaande is of wat er precies aan moet gebeuren. Vervolgens gooien ze dan nutteloze argumenten in de strijd waar niemand iets aan heeft. Het zal nou eenmaal wat tijd vergen om alles opgelost te krijgen, maar ik heb er persoonlijk wel vertrouwen in dat het uiteindelijk wel goed komt. In tegenstelling tot KPN bijvoorbeeld, negeert Ziggo de "mindere" gebieden niet; voor mij een teken dat ze hun vak wel serieus nemen.