Los bericht bekijken
  #193  
Oud 31 oktober 2008, 14:09
Werelds's schermafbeelding
Werelds Werelds is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2008
Locatie: Eijsden (Ziggo / @Home)
Ziggo Internet: AI1E
DTV: Humax 5200c
Berichten: 13
Standaard

Korte reactie op de persoon hierboven mij: de opmerking dat Ziggo meer problemen zou hebben dan andere providers slaat nergens op.

In onze straat (dorpje zo'n 6km van Maastricht vandaan; onze keuze hier is beperkt tot @Home/Ziggo of KPN), zijn wij vrijwel de enigen met Ziggo; en de enigen zonder verbindings problemen.

We zitten nu zo'n 2 jaar weer bij Ziggo (een decennium geleden ook al, maar toen was het echt bar slecht dankzij het slechte onderhoud van Nutsmaas, en hun slechte communicatie met @Home), en tot op heden vrijwel geen problemen gehad. Snelheden halen we gewoon, en de service mogen we echt niet over klagen: afgelopen maand op tijd van twee weken letterlijk alle hardware vervangen gekregen, en van 11.00 tot 17.00 twee monteurs aan het werk gehad om de problemen op te lossen; bleek uiteindelijk een restant slechte hardware te zijn van Nutsmaas in de wijkcentrale.


Ziggo doet op het moment meer moeite dan wij KPN ooit hebben zien doen; KPN heeft ons bij het oversluiten naar een alles-in-één pakket "per ongeluk" helemaal afgesloten, en blijkbaar was het onmogelijk om ons weer aan te sluiten binnen een jaar. Als je het over oplichters hebt. Ziggo is echt zo slecht niet, ik kan het weten.

Dat er problemen zijn ontken ik niet, maar elke provider heeft problemen tegenwoordig, en dat verschilt per gebied, per provider.