Los bericht bekijken
  #1  
Oud 31 oktober 2008, 12:57
abcor2003's schermafbeelding
abcor2003 abcor2003 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 oktober 2008
Locatie: Hoensbroek, Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: DIGI1 / Samsung H360r
Berichten: 12
Standaard Na 5 weken nog geen installatiepakket

Ergens medio September heb ik via de website een alles-in-1 pakket aangevraagd. Hier ook een bevestigingsmail gekregen. Het kon 2 weken duren totdat ik de bestelling zou ontvangen.

Echter na 2 weken had ik nog steeds niets ontvangen. Dus besloot ik om te bellen naar de servicedesk. Zij gaf mij na 55 minuten wachten aan dat er niets van de bestelling in het systeem stond. Ze heeft alsnog een nieuwe bestelling geplaatst en het zou nog maximaal 2 weken duren voordat ik mijn installatiepakket zou zien verschijnen.

Ditmaal heb ik wel een brief gekregen dat alles per 18 oktober geactiveerd zou worden. Een anderhalve week geleden was het vrijdag 18 oktober, maar ik had nog geen installatiepakket mogen ontvangen. Ik besloot nog een week te wachten, maar ik heb nog steeds geen installatiepakket ontvangen.

Om navraag te doen over de levering van het alles-in-1 pakket belde ik wederom met de klantenservice. Ik heb hier maar liefst 1 uur en 50 minuten in de wachtrij gestaan. Het enige dat de vrouw aan de telefoon mij kon vertellen was dat de bestelling in fase 4 zat. Elke vraag werd zeer kort beantwoord en meer informatie had ze voor mij niet. Ook kon ze geen antwoord geven op de vraag wat fase 4 inhield.

Iemand die mij kan vertellen wat hier aan de hand kan zijn?