Discussie: Klacht: afhandeling van klachten
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 31 oktober 2008, 10:36
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Erg kort door de bocht gedacht.

Van wie heb jij vernomen dat Ziggo langzaam is met het ' uitgeven van ip-adressen'? Onderbouw je is met feiten. Dat verwacht je van mij immers ook.
In elk geval is er door een Ziggo medewerker wel iets in dit forum geschreven wat je op die manier zou kunnen interpreteren, maar volgens mij is dat wat anders dan hier bedoeld wordt. Zie hier.

(in dat verhaal gaat het volgens mij om het probleem dat wanneer je nog een lange leasetijd hebt en tijdens die leasetijd om de een of andere reden toch het subnet opnieuw wordt ingedeeld voor je CMTS, de router gewoon denkt dat hij nog een geldige lease heeft en geen refresh gaat aanvragen en je dus zonder verbinding zit. Maar lijkt me dat dit alleen in uitzonderlijke gevallen zou gebeuren, zoals nu bij werkzaamheden en herindelingen)

In elk geval vond ik dit bericht nogal verwarrend en het zal voor de gemiddelde klant snel verkeerd kunnen worden geinterpreteerd waardoor er broodje-aap verhalen kunnen ontstaan.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....