Los bericht bekijken
  #192  
Oud 31 oktober 2008, 10:24
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Gaat lekker in dit topic.

My 2 cents:
  • het is een feit dat Ziggo op dit moment meer problemen heeft dan de meeste andere providers. Sla de pers maar open zou ik zeggen. Oorzaak is een onderschatting van de integratie denk ik.
  • het is ook een feit dat bij veruit de meeste mensen de Ziggo producten prima werken. En als ze goed werken ook beter werken dan de ADSL competitie.
    Ziggo is daarom ook niet duur per sé: het product als alles goed werkt is gewoon ook kwalitatief een stuk beter dan ADSL / Digitenne.
  • het is helaas alleen ook zo dat bij elke wijziging in je product pakket de ellende begint. Facturering die niet klopt of gewoon helemaal niet meer komt, problemen met overzetten en activering etc.
  • en het is helaas ook zo dat als het niet werkt bij Ziggo de helpdesk en support op dit moment gekmakend is.
  • het is alleen naar mijn mening compleet onzin om alle product ontwikkeling stop te zetten omdat enkelen problemen hebben. Er zitten toevallig een hoop mensen WEL op hogere snelheden te wachten. Ik bijvoorbeeld.
Kortom: kunnen we begrip hebben voor anderen die wel problemen met Ziggo hebben maar andersom ook begrip hebben voor mensen die wel graag nieuwe productinnovatie willen.

Mijn eigen positie in deze:
- de producten van Ziggo werken bij mij nu uitstekend;
- facturatie is een drama bij mij, dus zie zeker ook dat Ziggo veel problemen heeft;
- heb ervaring met zowel UPC (7 jaar) en Ziggo: geloof me, de UPC helpdesk is zelfs in de beruchte jaren nooit zo slecht geweest als de Ziggo helpdesk nu. En ze zullen ongetwijfeld hard werken bij Ziggo, maar een klant met problemen heeft daar terecht geen boodschap aan;
- en graag de nieuwe snelheden!