Los bericht bekijken
  #191  
Oud 31 oktober 2008, 09:40
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Bullshit... Waarom steeds de uitspraak; Moet je maar een andere provider nemen. Eens, zou niet nodig moeten zijn, maar is een opmerking die denk ik uit frustratie is geboren, net als de houding van sommige mensen die voor anderen zeurderig over komen.

Zoals ik in het andere topic al zei; Hoe kun je snelheden verhogen (waar het gros van de abbonee's geeneens behoefte aan hebben mijn inziens, en nee, heb geen onderzoek gedaan ofzo) terwijl er duizenden mensen zijn die alleen maar problemen hebben?? Een nieuw avontuur waar Ziggo zich in stort, waar nog veel over gesproken gaat worden.

De problemen die Ziggo heeft staan los van dit project. De ombouw van het netwerk zal juist veel problemen mbt snelheid gaan oplossen.
Leuk bijkomend voordeel is dat er dan ook ruimte is voor snellere verbindingen!

Wat ik wil zeggen; Het gros van de abbonee's interesseert het geen hol of ze met 12mb of 15mb of 18 mb of 150mb downloaden. Abbonee's (nederlanders) willen gewoon krijgen waar ze voor betalen, niks meer of minder. En dat is wat Ziggo nou eens eerst moet oplossen voordat nieuwe avonturen begonnen worden.

Mijn mening...

Ieder zijn mening, dat moet men van elkaar respecteren natuurlijk!

Mijn mening is wel anders, ik vind namelijk dat de abonnementen van Ziggo duur zijn. Als ik dus iets extra kan krijgen voor dezelfde prijs ben ik daar erg blij mee!