Los bericht bekijken
  #57  
Oud 30 oktober 2008, 22:59
Jakko's schermafbeelding
Jakko Jakko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2008
Locatie: Hoorn (multikabel)
Berichten: 13
Standaard

[quote=CeeS;124721]De straling van je eigen mobiele telefoon is vermoedelijk 1000 keer hoger als je belt . Probleem hier is dat door digitenne hetzelfde kanaal gebruikt wordt als het kanaal op de kabel. En dan is het signaal al heel snel zo sterk dat het dit kan verstoren als de zender van digitenne zo vlak bij staat als nu.

Hallo Cees,

Een mobieltje heb ik niet meer. Niet weg gedaan om de straling maar voor mijn prive rust om het maar zo te zeggen.

Ik heb hier geen bouwmarktspullen. Coax van AT&T dubbel geisoleerd een dikke kabel die ook de waardes aangeeft die je mag verwachten. Kabels voor me speakers zijn van de zwaarste kwaliteit. De scartkabels van Monster zwaar geisoleerd. De connectors op de coax zijn Hirchmann. Ik heb ook een coax van monster gebruikt ook prima.

Het open maken van de AOP ga ik dit weekend even doen. Eens kijken of alles nog wel goed zit. Mijn AOP is er 1 met 2 gaten en daarop gedrukt de splitter.

Ziggo heeft nog geen kontakt met me opgenomen wat ze wel zouden doen volgens de monteur. Ik denk dat ik nog wel eens moet gaan bellen voor een monteur en daar heb ik nu geen tijd voor. Toch zijn er ook nog wat dingen die ik zelf kan proberen. Ik denk aan een betere splitter en eens kijken hoe het er in de AOP bij ligt.

Jakko