Los bericht bekijken
  #1  
Oud 30 oktober 2008, 22:15
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard alles-in-1 besteld? nog geen ontvanger?

Omdat ik alle diensten los afnam bij @home (internet, telefonie en televisie) wilde ik me na het migreren van de @home gebruikers aanmelden voor het alles-in-1 plus pakket.

Ik heb mij donderdag 16 oktober omstreeks 21.50uur contact gehad met de afdeling verkoop van Ziggo, om aan te geven wat ik allemaal extra wilde bij dit pakket. Omdat ik er een HD ontvanger bij wilde en een HD abbonement, zou ik en HD installatiepakket ontvangen voor €99. (overigens kun je zoals al aangegeven niet kiezen tussen de samsung en de humax)
Zodra mijn wijziging door de medewerker compleet was ingevoerd, kon hij toen al wel zien dat het een samsung ging worden (kon niet gewijzigd worden overigens naar een humax, of andersom) volgens de medewerker kon het maximaal 14 dagen duren voordat ik mijn ontvanger in huis had.

Vervolgens kreeg ik op 18 oktober netjes de bevestiging (gedateerd op 17-10-2008) met mijn wijzigingen en extra diensten erop vemeld. Alles komt overeen met wat ik heb en tevens extra erbij wilde hebben. (snel verwerkt dus)

Omdat vandaag TNT post met een noodgang mijn huis voorbij reed (en dus niet stopte) dacht ik , laat ik eens contact opnemen met de klantenservice wat de status is van mijn ontvanger.

Na 3 keer intern doorverbonden te zijn (van afdeling verkoop, naar afdeling verkoop, van afdeling verkoop naar klantenservice, van de klantenservice naar afdeling wijzigingen) kwam ik bij iemand terecht wel in het systeem kon zien wat de status was.

Ik kreeg als antwoord dat de ontvanger verstuurd was en ik die over een aantal dagen kan verwachten. Omdat ik dat antwoord natuurlijk al verwacht had, vroeg ik de medewerker van de klantenservice wat de barcode van TNT post dan was. zodat ik bij track & trace op de site van TNT de status van het pakket kan zien.

Er stond bij mijn gegevens inderdaad een TNT post barcode vermeld en kreeg deze door, omdat ik natuurlijk niet voor 1 gat te vangen ben, heb ik dat nummer gelijk ingevoerd (met de medewerker van ziggo nog aan de lijn) op de site van TNT post.

Je kunt het haast raden wat op mijn scherm verscheen: Er zijn geen zendingen gevonden voor deze combinatie.


De medewerker zat een beetje met zijn mond vol tanden, en ging even verder in het systeem kijken. Er stonden een aantal voor hem vreemde data's in,
21 oktober stond als ontvangstdatum, terwijl mijn order op 23 verzonden scheen te zijn. maargoed.........

omdat hij er zelf ook niet meer uitkwam ging hij even ''overleggen''. Plotseling bleken er al meer mensen zich vandaag gemeld hadden met dit probleem en het was een fout in het systeem van ziggo. Mijn ontvanger wordt volgens de helpdesk nu doormiddel van een ''spoed-order'' opnieuw aangeboden aan tnt. Bij mijn vraag wanneer ik nu mijn ontvanger dan mag verwachten, was het antwoord, zeker binnen 14 dagen (nogal een spoed order dus)

Plotseling vraag ik me af of ik per 01-01-2009 de verwachte introductie van Nederland 1,2 en 3 in HD mee mag maken!

Hopende op een goede afloop!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 30 oktober 2008 om 22:45