Discussie: Vraag: E.mail alias ziggo
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 30 oktober 2008, 20:53
copymaster's schermafbeelding
copymaster copymaster is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Zuidhorn/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Cisco EPC3925
DTV: Humax 5200C, Humax iPVR 9200 C
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wilbo Bekijk bericht
Op de ziggo site kwam ik bij "mijn gegevens" en mijn e.mail instellingen een optie tegen om een naast het normale e.mail adres ook nog een alias aan te maken. Verwar dit niet met het hoofd e.mail adres en nog 4 extra,die heb ik al. Dus ik maak bij 1 van die 4 extra e.mail adressen een alias aan.
Geen probleem, althans ziggo gaf geen melding dat dat adres al in gebruik was.
Maar,.. nu krijg ik de e.mail van mijn alias in mijn mailbox, blijkbaar bestaat dat adres dus al en krijg ik zijn/haar e.mail ook nog eens in mijn eigen mailbox. Volgens mij gaat hier iets niet helemaal goed.
Althans ik krijg de indruk dat je nu ieder willekeurig e.mail adres aan die alias kunt koppelen en mee kunt lezen met die persoon zijn ontvangen e.mail.

Of maak ik nu slapende honden wakker.
Blijkbaar begrijp je niet wat een alias is. Stel je hebt al mailadres p.v.r.d.de.vries@home.nl. Dit is niet makkelijk om door te geven. Met een alias pietje.de.vries@home.nl komt de mail verstuurd aan deze alias gewoon aan op het hoofdmail account van p.v.r.d.de.vries@home.nl. Dit is zoals het hoort en dit gebeurt ook precies zoals jij het omschrijft namelijk de mail van je alias hoort ook in je eigen mailbox te komen.