Los bericht bekijken
  #46  
Oud 30 oktober 2008, 14:25
Qinx's schermafbeelding
Qinx Qinx is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 september 2008
Locatie: Breda (Casema)
Ziggo Internet: Z2
DTV: iPVR 5900c
Berichten: 57
Standaard Wanadoo cable naar ziggo: waar is m'n mail

Hey,

In afwachting van een antwoord van de help desk van Ziggo het volgende: ik kan mijn mail niet meer ophalen. Ik gebruikte hiervoor altijd webmail. Ik heb een brief ontvangen van Ziggo dat mijn orange mail adres - wat ik niet heb, ik heb nog altijd een wanadoo.nl adres - naar ziggo verhuist zou worden, dat ik niets meer kon wijzigen en dat ik een e-mail zou ontvangen als alles voorbij was.

Nou gebruik ik dit e-mail adres nooit. Ik log alleen (ongeveer) eens in de maand in om alle spam weg te halen (paar honderd spam berichten per dag, terwijl ik het adres nog nooit ergens voor gebruikt heb... hoezo, "Wanadoo/Orange gaat zorgvuldig met uw gegevens om" ;-) ).

Anyhoo... nu probeer ik in te loggen op mijn webmail (inmiddels veranderd van Wanadoo, naar Orange en daarna naar "Online"), maar daar werkt het niet meer. Daarna geprobeerd in te loggen op WebMail van Ziggo, maar daar kennen ze me niet. En als ik voor de "wachtwoord wijzigen" optie ga, zeggen ze dat m'n gegevns niet kloppen.

Ik heb inmiddels alles wel geprobeert: username@wanadoo.nl, username@ziggo.nl, username@online.nl, username@orange.nl,zelfs username@casema.nl,maar steeds zegt ie dat ik de gegevens verkeerd heb ingevuld.

Toch wil ik graag wel weer inloggen, zodat ik het beloofde mailtje van Ziggo terug kan vinden. Ik wacht hier op omdat het schijnt dat je beter pas ná de omzetting over kan stappen op een alles-in-1 abo (ik heb nu TV Z1 + digi, Internet Z2, telefonie Z1).

Dus waar is mijn e-mail naartoe? (Ik kan overigens wel inloggen op "MijnZiggo", omdat ik me daar met een heel ander e-mail adres heb aangemeld, maar vanaf daar kom ik niet bijster veel verder...).