Discussie: Klacht: afhandeling van klachten
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 30 oktober 2008, 00:55
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimmie43 Bekijk bericht
Na het melden van een klacht via klachtenform. krijg ik na +/- 14 dagen een reactie," we nemen aan dat het probleem is opgelost " zo kan ik ook klachten wegwerken.
De volgende: schoonmoeder overleden, schriftelijk opzeggen met overlijdensakte lijkt gelukt brief gekregen met condoleance per 1-10-2008 beŽindigd, wat schets mijn verbazing abbo oktober toch afgeschreven, klacht ingedient, reactie na 30 dagen ????? laat u maar storneren (dat kan alleen binnen 30 dagen) na de rekening maar leeg gemaakt kunnen ze niet afschrijven.
De factuur voor oktober is aangemaakt voordat het abonnement daadwerkelijk beŽindigd is. Het zal op de volgende (en laatste) factuur gecorrigeerd worden.
Citaat:
De volgende: geen internet meer helpdesk " ik zie dat u router heeft " ja klopt al 2 jaar, u MOET deze verwijder, op mijn vraag WAAROM kreeg ik als antwoord " als u niet doe wat ik zeg dan help ik niet verder en de verbinding is verbroken " het hielp wel maar waarom ? die router heb ik toch niet voor niets, idd om meerdere computers aan te sluiten, maar dat mag zeker niet meer ???
Omdat er zeer veel merken en types routers zijn met elk hun eigen instellingen en nukken, worden deze niet ondersteund. Daarom zal de helpdesk altijd vragen de router er tussenuit te halen om te achterhalen of het aan de router ligt of dat er meer aan de hand is. Bij jou is de router of de instellingen daarvan blijkbaar de oorzaak. Je kunt dan terecht bij de fabrikant van de router voor ondersteuning.