Los bericht bekijken
  #36  
Oud 29 oktober 2008, 23:21
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Hoorn:
Dit probleem wordt veroorzaakt doordat er onlangs een nieuwe mast is geplaatst van KPN. Hierdoor hebben een groot aantal mensen last van interferentie. Dit probleem zit in de huisinstallatie van de klant. Men is druk bezig om hiervoor een oplossing te vinden.

Sluit ten allen tijden de decoder even met een goede coax kabel rechtstreeks op de WCD.
Hiermee moet het gros af te vangen zijn van mensen met problemen die gerelateerd zijn aan de plaatsing van de DVB antenne van KPN.

Haal eventuele splitters of versterkers van de hoofdaansluiting af en sluit de decoder direct aan met een korte, goed afgeschermde antennekabel (coaxkabel).
Het is van belang dat er een directe verbinding is tussen de hoofdaansluiting en uw decoder.
Haal de stroom van de decoder af en wacht 30 seconden, hierna zet u uw decoder weer aan.
Misschien had je eerst het hele topic even moeten lezen, dit hadden we allemaal al gedaan. De mensen zijn deze stap al voorbij.... De storing is ook aanwezig wanneer de ontvanger met een nieuwe kabel ontvangen van stichting STAI (dus een goede) direct op het AOP is aangesloten.
Probleem kan dus in de huisinstallatie zitten, maar dan wel in het AOP-deel hiervan, zie mijn andere post hierboven daarover.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....