Los bericht bekijken
  #8  
Oud 29 oktober 2008, 22:43
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Sorry, maar ik kan ondertussen geen enkele logica meer ontdekken in het hele Ziggo verhaal.
Als ik mij goed herinner heb jij binnen 2 weken een goed werkend Alles in 1 extra pakket gekregen in het @Home gebied regio Groningen. Ook was er volgens de Ziggo woordvoerder geen enkele reden om de werving van nieuwe klanten stop te zetten. Als er behalve alle migratie problemen ook capaciteits problemen zijn lijkt mij dat wel degelijk een goede reden.
Het is onmogelijk om van Ziggo duidelijkheid te krijgen. Ik krijg pas een maand of vijf tegenstrijdige antwoorden.
Het komt er nu blijkbaar op neer dat 1 november als ingangsdatum nu weer 1 december wordt. En 1 december ......... .....
Als ik op een ander adres in Groningen (zelfs in dezelfde straat) een Alles in 1 plus pakket wil bestellen kan dat gewoon binnen 10 werkdagen en wordt er niets gezegd over capaciteits problemen.

Het probleem moet ook niet het bestellen zijn, dat moet gweoon kunnen je moet alles in 1 extra kunnen krijgen in groningen ook, alleen alle snelheden die daar bijhoren zijn nog niet haalbaar.

Ik ben nu twee weken onderweg met mijn aanvraag om mijn losse pakketten over te zetten naar alles in 1, heb na een paar dagen inderdaad schriftelijke bevestiging gekregen, dat mijn pakket 21 oktober is ingegaan, binnen twee weken ontvang ik als het goed is nog een HD ontvanger.
Als ik momentel inlog, geeft'''mijn zigg'' een leeg scherm weer bij het kopje internet, voorheen sond hier netjes mijn z3 internet met de daarbijhorende info. Ik neem aan dat het een en ander nog afgehandeld moet worden in de administratie. op mijn ontvanger zit ik nog te wachten, maar de twee weken zijn helaas nog niet om.........
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE