Discussie: Klacht: Tussen wal en schip?
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 29 oktober 2008, 15:49
dingetje's schermafbeelding
dingetje dingetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Arris Touchstone TM702A/B
DTV: Humax
Berichten: 164
Standaard

Ook ik heb vanmorgen maar weer eens naar de help desk gebeld (ik ben de tel kwijt hoevaak ik nu al gebeld heb). Stug volhouden nietwaar?

Na de inmiddels normale wachttijden van 20 minuten, kreeg ik iemand van de afdeling "wijzigen" aan de lijn. Na de gebruikelijk postcode en huisnummer uitwisseling hele verhaal nog maar eens uitgelegd (zie begin van dit draadje). De pogingen van vorige week van afd. "verkoop" die mijn eerdere bestelling hadden geannuleerd (en vervolgens tot de ontdekking kwam dat een nieuwe bestelling niet mogelijk was vanwege ons tel. nummer dat al in de ziggo centrale staat) zo waar terug gevonden. Maar omdat er verder geen vervolg opdracht stond, gebeurde er dus niets. Ik had kunnen wachten tot ik een ons woog. Goed dus dat ik nog maar eens belde.

Afijn, van "wijziging" naar "verkoop", toen "td", weer in de "wacht" (weer 20 minuten), daarna weer "wijziging" (td kan niets doen als er geen opdracht is ingegeven). Ik kreeg zo langzamerhand, na méér dan een uur aan de lijn, het kastje-muur gevoel, máár ik ben kalm gebleven!

Mijn huidige situatie is duidelijk niet afgedekt door de storings diagrammen van de help desk, want men wist niet goed hoe nu verder. Toch stug volgehouden en uiteindelijk weten te bereiken dat een medewerker van "wijziging" het uit zou zoeken en mij diezelfde dag zo wie zo nog terug zou bellen.

Na 1,5 uur inderdaad teruggebeld (is er dan toch nog hoop voor ziggo?) met de toezegging dat nu duidelijk was wat ik wilde (Alles-in-1 Extra mèt nummerbehoud) en dat men er alles aan ging doen om dit voor elkaar te maken. Wanneer dit wonder zou geschieden kon ze er echter niet bij vertellen. We wachten het nog even af...