Discussie: Klacht: Tussen wal en schip?
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 28 oktober 2008, 16:15
dingetje's schermafbeelding
dingetje dingetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Arris Touchstone TM702A/B
DTV: Humax
Berichten: 164
Angry

@freggel: Ja ik kan wel internetten, en digitale TV werkt ook, alleen de telefonie niet. Heb ook nog niet de Alles-in-1 Extra snelheid, maar dat ging 1 Dec allemaal goed komen heb ik begrepen.

Vandaag een brief (!) van ziggo in de bus met een bevestiging van een wijziging in mijn abbo, t.w. het opzeggen van Film1 pakket. Deze wijziging is dus al na 2 maanden verwerkt! Nu hoor je wel eens dat ambtelijke molens langzaam werken, maar bij ziggo kunnen ze er ook wat van!
Overigens klopt de einddatum voor Film1 in die brief niet, want daar staat 31 oct a.s. terwijl ik al een email heb met daarin per 1 oct. j.l. (hetgeen niet gebeurd is).

Geen enkele melding dus van mijn alles-in-1 bestelling met telefonie!. Ik vrees dus dat deze bestelling helemaal verloren is gegaan en ik kan wachten tot st. juttemis Gelukkig heb ik dat mailtje met de bevestiging door ziggo van die alles-in-1 bestelling nog steeds.

Dat ik nog steeds een knipperend Tel1 lampje heb "klopt" dus met de huidige gegevens, ik heb immers (volgens ziggo dan) géén telefonie.
Zoals ook al gemeld, is een nieuwe aanvraag geblokkeerd omdat het telefoonnummer al wel in de ziggo telefooncentrale is ingevoerd.

Ik begin steeds meer te geloven dat de alles-in-1 bestelling, waar dus wel aan gewerkt is, is "overschreven" door de migratie gegevens van @home -> ziggo!

Wat een administratieve rotzooi is het bij ziggo, niet te geloven!
Dit gaat niet meer goed komen vrees ik.