Los bericht bekijken
  #9  
Oud 27 oktober 2008, 16:51
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frutali Bekijk bericht
Sinds de overgang Van Orange naar Ziggo heb ik veel spam in mijn inbox.
Bij Orange had ik een spamfilter, heb het idee dat dit niet meer werkt bij Ziggo, heb bij mijn Ziggo wel bij e-mail instellingen het spamfilter aangevinkt, zelfs op streng maar dat doet niets!
Ik heb even e.e.a. nagekeken maar kan jouw posting niet staven aan wat ik in de logfiles zie van de mailserver. Op welk adres krijg je dan zoveel spam. Op je ene Ziggo adres waar dus ook je oude Online adres naar doorgestuurd is zie ik vandaag -8- mails binnenkomen. En alle 8 van een niet nader te noemen bekende nederlandse site. Op de andere heb je vandag maar liefst 0 mails binenn gekregen en op een derde ook 0. Dus ik heb geen idee wat je veel noemt, vandaag zie ik ze zegmaar nog niet langs komen....

Heb je niet nog een ANDERE mailbox die helemaal niets met Ziggo te maken heeft toevallig?

Zo niet zie ik graag wat feedback, want uit de logs is het niet op te maken ben ik bang daar zie ik namelijk heel weinig mails langs komen.

Wat me ook opvalt is dat je nog geen enkele mail verstuurd hebt vandaag via de Ziggo mailservers. Dus ik vermoed dat je ook elders mail gebruikt. Niet alleen bij Ziggo, en dingen door elkaar haalt.

Bye,
Raymond.