Los bericht bekijken
  #3  
Oud 27 oktober 2008, 13:27
ziggo-user's schermafbeelding
ziggo-user ziggo-user is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Casema - Den Haag
Ziggo Internet: Motorola SBV5121e / Alles-in-1 Plus
DTV: Humax IR-Fox
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frutali Bekijk bericht
Sinds de overgang Van Orange naar Ziggo heb ik veel spam in mijn inbox.
Bij Orange had ik een spamfilter, heb het idee dat dit niet meer werkt bij Ziggo, heb bij mijn Ziggo wel bij e-mail instellingen het spamfilter aangevinkt, zelfs op streng maar dat doet niets!

Heb gebeld met het speciale migratienummer van Ziggo waar men mij de raad geeft het 0900-1884 nummer te bellen want daar kunnen ze mijn spamfilter aktiveren, meerdere keren gebeld maar de moed maar opgegeven want ik krijg steevast te horen: u kunt beter op een later tijdstip terugbellen..........

Nog maar weer eens gebeld met het nummer in Den Haag en tot mijn verbazing wist de medewerkster te vertellen dat dit probleem bekend is en dat dit opgelost zou zijn na 31 oktober ?

Op mijn vraag waarom zij mij deze informatie wel kon geven en haar college niet kreeg ik het komische antwoord dat die collega terug was van vakantie en nog niet was bijgepraat over een en ander maar direkt was gaan zitten om zo snel mogelijk de klanten te helpen met problemen.

Sorry hoor, maar ik heb van mijn leven nog nooit zo'n bullshit verhaal gehoord!

Ik ben zelf ondernemer, als ik mijn klanten zou behandelen zoals Ziggo dat doet ben ik binnen 1 week falliet !
Het hele verhaal is onzin! Het SPAM filter van Ziggo is juiste vele malen beter dan die van Orange. Zoals hvanbeek hierboven zegt hebben we het SPAM gehalte na de migratie aanzienlijk zien dalen!

Mocht je toch problemen hebben kun je dat het beste even overleggen met Raymond (forum-lid). Hij heeft mee gebouwd aan het nieuwe mail platform en kan je hier alles over vertellen!

Daarnaast ik het vakantie-verhaal ook onzin! Het 070-migratie telefoon nummer komt totaal ergens anders uit dan het 0900 nummer. De agents die je aan de telefoon hebt gehad kunnen elkaar niet kennen, laat staan dat ze weten of ze op vakantie geweest zijn.

Kun je mij je postcode/huisnummer doorgeven in een PM? Dan ga ik erachteraan. Door diot soort onzin krijgen wij een slechte naam!