Discussie: EPG buffer
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 27 oktober 2008, 08:59
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Extra + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.297
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Oh, OK, met interactieve TV heb je WEL een langere EPG.

Dat is nog nooit ergens eerder vermeld, goed te weten.

Heb nog geen interactieve TV geprovisioned omdat ik a.s. vrijdag de sleutel krijg van ons nieuwe huis en 22 november ga verhuizen en in mijn oude huis geen zin had om de tweegatsdoos te vervangen voor die korte tijd terwijl ik geen enkele meerwaarde voor mij aan interactieve TV zag. Maar die meerwaarde is er dus kennelijk wel.

Gelukkig ga ik in het nieuwe huis meteen alles goed aanleggen, heb ook voor de zekerheid maar een Ziggo monteur besteld (denk het wel zelf te kunnen, maar nu heb ik tenminste iemand die mijn huis pas uit mag als het werkt , naar mijn ervaring geen overbodige luxe met de UPCs en Ziggos van deze wereld). Goed te weten dat ik dan eindelijk een (meer) normale EPG heb dan twee dagen vooruit.
Ja, die meerwaarde van iTv ben ik nu ook pas achter gekomen.

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik herhaal het nog even. Ik heb de 2gatsdoos nooit vervangen, maar kan wel iTv provisonen. Ik kan alleen geen VOD opvragen ivm het frequentiegebied daarvoor dat niet wordt doorgegeven door een 2gatsdoos. Maar ik heb geen behoefte aan VOD of uitzending gemist. Film1HD levert genoeg films

Als je trouwens een andere smartcard plaatst en later de originele weer terugstopt, dan moet je weer opnieuw provisonen (daarom was de epg bij mij op een gegeven moment weer 2 dagen)