Los bericht bekijken
  #7  
Oud 27 oktober 2008, 08:27
ziggoklant's schermafbeelding
ziggoklant ziggoklant is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: Deventer @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus, Cisco EPC3212
DTV: Humax iHDR5050c met 1TB Hd
Berichten: 26
Standaard

Niet alleen het opzeggen van een contract is voor Ziggo een probleem, ook het aanmelden of overstappen is voor Ziggo een probleem. Begin November heb ik besloten over te stappen naar een "alles in 1 pakket". Via de Ziggo site kun je je telefoonnummer opgeven waarna zij je meteen terugbellen, nou dat is waar, nog geen 5 seconden daarna ringelt de telefoon (dan zijn er geen wachttijden). Ik heb de medewerkster opgegeven dat ik wil overstappen naar een "alles in 1 pakket", volgens haar zou dat dan 1 oktober ingaan. Zij heeft alles in het systeem ingevoerd waarna zij het hele contract voorlas en ik de vragen met "ja" moest bevestigen, deze tekst en mijn antwoorden worden opgenomen als bevestiging voor Ziggo. Wel verzocht ze mij als ik in begin oktober niets hoorde contact op moet nemen met Ziggo 0900-1884.
Begin Oktober heb ik toen ik helemaal niets meer hoorde navraag gedaan, wat bleek, er stond helemaal niets over een aanvraag in hun systeem. Ik heb toen besloten mij op te geven via Internet, uiteindelijk is het toen voor elkaar gekomen alhoewel ik de beloofde digitale kabelontvanger nog steeds niet heb ontvangen!
Het is trouwen belachelijk dat als je een telefoonstoring hebt en een abonnement hebt bij Ziggo zo duur mobiel moet bellen, dit moet voor een telefoonabonnee toch gratis zijn.
Ach dit is een van mijn vervelende ervaringen met @Home en Ziggo. Ziggo beloofde beterschap begin dit jaar maar naar mijn idee is daar nog weinig van terecht gekomen. Soms krijg ik de indruk dat men dit alles bewust doet.