Los bericht bekijken
  #4  
Oud 26 oktober 2008, 11:45
ziggo-user's schermafbeelding
ziggo-user ziggo-user is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Casema - Den Haag
Ziggo Internet: Motorola SBV5121e / Alles-in-1 Plus
DTV: Humax IR-Fox
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Klungels Bekijk bericht
Stel dat er ipv 1 januari 2009 nu per ongeluk 1 januari 2008 is ingevoerd. Wat gebeurt er dan? Zou de software de abonnementen dan niet kunnen wissen?

Maar zelfs als er 2009 is ingevoerd, dan nog had er door het systeem gecheckt moeten worden of er wel minstens een maand opzegtermijn in acht is genomen voordat er afgekoppeld wordt. Dat is bij mij niet gebeurd.

Het is aan te bevelen dat als er "rare dingen" gebeuren dit zo snel mogelijk aan de betrokkenen binnen Ziggo wordt verteld. Ik had liever gehad dat ik zou moeten terugbellen wegens een "storing" dan dat ik plotseling overal van afgesloten zou worden.

Ik bedank "Unknown" voor de tips om weer zo snel mogelijk online te komen.
God-zei-dank kunnen we geen ingangsdatum invoeren die eerder ligt dat de datum van vandaag!

De storing in ons systeem deed het volgende: nadat de bestelling volledig juist ingevoerd was verplaatste hij e ingangsdatum ongeveer twee jaar terug! Conclusie is dat het systeem automatisch zsm alles gaat beŽindigen!

Het volgende probleem wat bij jouw speelt is dat je een nieuwe telefoon nummer krijt! De Klantenservice heeft dus gewoon een nieuwe bestelling ingevoerd voor nieuwe producten. Helaas niet de bedoeling.
Het kleine clubje mensen waar Unknow het al over had kan handmatig jouw producten terug plaatsen in de systemen waardoor je binnen 1 werkdag je producten weer terug had op exact dezelfde manier als ons systeem ze eerder foutief opgezegd had.

Heel spijtig dat de medewerker in kwstie daar niet van op de hoogte was