Los bericht bekijken
  #364  
Oud 26 oktober 2008, 09:53
wilbo's schermafbeelding
wilbo wilbo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2008
Locatie: Sneek @home
Ziggo Internet: all in one plus
DTV: Samsung D360- Humax 5000 - Humax 5050
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Onder 1 adres staan er nu dus 2 klantnummers in jouw geval? Op het ene klantnummer de bundel, op het andere je digitale televisie abonnementen.


Er zijn twee manieren om alle pakketten onder 1 klantnummer te krijgen:

1) Digitale televisie per direct opzeggen onder dat ene klantnummer, wanneer dit vervolgens voltooid is (kunnen een aantal werkdagen overheen gaan voordat dit helemaal verwerkt is), de digitale televisie weer aanmelden onder het klantnummer waar de bundel ook staat. Hier is helemaal niets ingewikkelds aan en zou de helpdesk in principe ook gewoon voor jou moeten doen.

Let wel: door deze wijziging zal je een periode zonder digitale televisie komen te zitten

2) De 2 verschillende klantnummers zouden ook samen gesmolten kunnen worden. Dan hoeft er niets opgezegd te worden en zit je een tijd ook niet zonder digitale televisie.

Let wel: het 'samen smelten' van klantnummers kan (helaas) maar door een select aantal mensen gedaan worden bij Ziggo. Er kunnen 1-2 maanden, soms nog langer, overheen gaan voordat dat proces helemaal afgerond is.

De keus is dus aan jou . De klantservice kant dit vervolgens voor jou in orde maken.

Bovenstaande klopt inderdaad. Ik vond het al zo vreemd dat mijn ouders een brief kregen met hun klantnummer, terwijl ik nooit een brief heb gekregen,alleen een e.mail dat het omgezet was.
Wel heb ik toen bij @home de dienst tv opzeggen gebeld om het rekening nummer van mijn ouders om te zetten naar mijn rekening nummer.
Dit kon, daarna nog eens gebeld ter verificatie en het klopte,alleen mijn rekening nummer was nog over. Tot nu de rekening kwam bij ziggo.....

Maar ik ga voor optie 2 en betaal zolang wel even het verschil terug.
Gelukkig kloppen de bedragen wel en betaal ik niet dubbel voor het tv gebeuren, die kans zat er nl ook nog in.
En alles werkt naar tevredenheid, dan neem ik die wachttijd wel voor lief.
Bedankt.