Los bericht bekijken
  #41  
Oud 25 oktober 2008, 19:17
Mrjones's schermafbeelding
Mrjones Mrjones is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2008
Locatie: Cuijk
Ziggo Internet: Internet Z3
DTV: Humax iHDR5050c
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!

Waardeloos? Ik zie het toch anders, als er nu spam doorheen gaat kan een lokale tool dit nog steeds prima op pakken, idem voor virussen.

En ja die kun je aan en uitzetten via het control panel.

Het uiteindelijke doel is toch dat je geen spam ontvangt??

Bye,
Raymond.
Je zou eerst eens moeten bedenken dat er nog vele mensen zijn die graag controle over hun eigen mail incl. de spam willen hebben, in dat oogpunt is de Ziggo Spam filter waardeloos.
Ik verbaas me er ook over dat Ziggo onaangekondigd een andere Spam filter activeert die ook niet meer is uit te zetten. Nu heb ik hem maar op licht gezet, maar helaas houd Ziggo er wel een heel vreemde gedachten gang op na. Licht betekent waarschijnlijk alleen het aantal tegen te houden berichten, want de Spam tagging blijft onverminderd doorgaan. Het taggen van de mail met {Spam?} maakt een goede werking van een locale spamfilter volstrekt onmogelijk.
Ik begrijp de gedachten van Ziggo over dit Taggen ook niet echt. Als iemand zijn filter licht instelt, dan zit diegene toch niet te wachten op alsnog een spam markering op binnen komende mail? De personen die dit zo instellen zullen dit om een reden doen en dat is bijna altijd vanwege gebruik van eigen tools.
Ziggo zou op zijn minst de Spam tagging in de header eruit moeten halen.