Los bericht bekijken
  #2  
Oud 25 oktober 2008, 18:46
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Ik wordt er flauw van. Ik kijk vrijdagochtend of klantenservice al gereageerd heeft op mijn mailtje. Nee dus. Ik stuur nogmaals een mailtje. Ik besluit dan klantenservice net na achten te bellen. Ze zijn daar hopelijk dan nog fris. Ik vertel over mijn situatie en vraag naar nieuwe abonnementen. Ik krijg een nieuw telefoonnummer want "het oude nummer is al weg". Ik had nog hoop dat de nieuwe aansluitingen diezelfde dag nog gerealiseerd zouden worden, maar helaas. Het is nu zaterdag maar niente.
Er zijn inderdaad helaas een aantal issues m.b.t. het opzegging van abonnementen geweest de laatste dagen. Opzeggingen die per direct afgehandeld zijn door het systeem zelf, ook al stond de uitvoerdatum op een hele andere latere datum.

Dit is uiteraard heel spijtig maar dit valt niet toe te rekenen aan onkunde of onwetendheid aan de kant van de Ziggo medewerkers die jij gesproken hebt. Uiteraard valt het vervolgens wel onder de verantwoordelijkheid van Ziggo om alles weer z.s.m. te laten werken.

Als je abonnementen opnieuw in het systeem worden ingevoerd en deze worden vervolgens door een z.g.n. 'spoedprocedure' behandeld, zou alles in principe binnen 1 werkdag geregeld kunnen zijn. Echter is er maar een klein clubje werknemers die deze rechten hebben. Vandaar dat er van 1-3 werkdagen uitgegaan wordt voordat alles weer zou moeten gaan werken.

Vervolgens zal er waarschijnlijk telefonisch contact met je opgenomen worden om te melden dat alles weer gereed is en het modem opnieuw geregistreerd zal moeten worden. Echter de tijd tussen het moment dat de aanvraag gereed is en 'het telefoontje' kan ook een aantal uur - tot 1 werkdag duren. Om dit voor te zijn, zou je af en toe kunnen proberen om je modem rechtstreeks op je computer aan te sluiten en je modem vervolgens te resetten. Wanneer de aanvraag inmiddels in het systeem gereed is, zou je op een registratie pagina moeten komen. Na het voltooien van deze stappen, werkt je internet direct weer en kort daarna je telefoon ook.