Los bericht bekijken
  #359  
Oud 25 oktober 2008, 13:28
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
Het is mogelijk om 2 bundels op 1 adres aan te vragen.

Echter, lijkt mij dit niet de oplossing voor jouw probleem. Hoe en wat er precies speelt in jouw geval (of kan ik beter het hele @home gebied zeggen? ) kan ik je niet exact vertellen. Voor alles is echter een oplossing te vinden.

Mocht het inderdaad zo zijn dat oude klanten om de een of andere reden niet omgezet kunnen worden naar de nieuwe snelheid, zouden de bundels bij al die klanten waarschijnlijk al opnieuw ingevoerd zijn zodat ze toch nog op de juiste snelheid terecht komen. Dit is echter niet gedaan, dus of het in jouw geval voor een oplossing zou zorgen: ik denk het (helaas) niet.
Volgens de afdeling verkoop is het niet mogelijk twee Alles in 1 pakketten op hetzelfde adres aan te vragen

Het tweede gedeelte van je bericht kan ik niet volgen. "zouden opnieuw ingevoerd zijn" en " dit is echter niet gedaan" ??

Er is afgelopen donderdag wel iets gedaan, alleen de snelheden kloppen nog steeds niet, de newsserver is onbereikbaar en Mijn Ziggo werkt maar half. (emailadres en wachtwoord zouden niet kloppen, mijn facturen kan ik wel inzien) Ingangsdatum Alles in 1 pakket 10 oktober
Gelukkig, of helaas, heb ik nog geen factuur van Ziggo gekregen deze maand.

Het is ondertussen lachwekkend geworden, ik ga me er niet meer over opwinden. In plaats daarvan vermaak ik me met het bedenken van omwegen om het alsnog voor elkaar te krijgen zonder elke keer weer af te moeten wachten of er wel of niet iets aan gedaan wordt bij Ziggo.
Mijn modemprofiel aanpassen was denk ik niet zo heel moeilijk geweest als mijn gegevens toch handmatig gemigreerd moesten worden.