Los bericht bekijken
  #352  
Oud 25 oktober 2008, 10:26
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Bij de helpdesk halen ze nu de "oude nieuwe" verhoogde snelheden (die eigenlijk al in Juni in hadden moeten gaan) en de "nieuwe snelheidsverhogingen" per 1 december door elkaar.
Ik zou m.i.v. gisteren definitief 8000/1500 krijgen, niet dus. Nu werd er een datum van 1 November genoemd, 1 November zal er dan wel weer 1 december worden gezegd.
Ik overweeg om alles maar op te zeggen en me opnieuw aan te melden, diverse nieuwe Ziggo klanten in Groningen waarvan ik het weet hadden binnen enkele weken een goed werkend Alles in 1 pakket met bijbehorende snelheden. Iets wat volgens een helpdeskmedewerker onmogelijk was. Als je migratie is mislukt moet je maar afwachten of en wanneer het eindelijk fatsoenlijk werkt.
Het vreemde is dat iemand die nieuw aanmeldt bij Ziggo direct wel de juiste snelheid heeft en oude klanten in de kou worden gezet. Waar het probleem zit ?? Ik denk technisch van aard, maar goed wanneer dit soort meldingen niet bij de juiste persoon komt, gebeurd er niets. De (uitzendkrachten????)-helpdesk weet soms ook niet waar ze het probleem neer moeten leggen en schepen je af met een verhaaltje.

Dit blijft het meest storende... Bij @home werd altijd doorverbonden met de juiste afdeling die je dan netjes verder hielp van begin tot einde. Kon men niet direct helpen dan werd er ook na een dag keurig teruggebeld wanneer het was opgelost. De ervaringen bij Ziggo die ik hier lees zijn schrikbarend. Hoe de "klantenservice" van Ziggo werkt: gewoon klacht aanhoren, proberen het bij de juiste afdeling neer te leggen, maar nazorg, doorverbinden en spoed komt niet in de woordenschat voor. Klachten komen op een stapel en worden niet direct aangepakt maar "wanneer men er aan toe denkt te komen"

Het is eerder afschepen en weer een telefoontje achter de rug.

Mijn migratieprobleem loopt begin volgende week al vijf weken! Het kan best zijn dat Ziggo het druk heeft, maar zo onderhand lijk ik onder op de stapel te zijn gekomen.....

Zo ik twee maanden geleden ook al eens opperder: stop even met nieuwe aanmeldingen alles in 1 etc, steek eerst de tijd in de eigen klanten en los eens op!

Ik hoop dat Radar, die een dag heeft meegelopen, een ander licht op de zaak brengt en dat mijn indrukken totaal verkeerd zijn overigens, maar dit is zoals ik het nu ervaar.

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 25 oktober 2008 om 10:44