Los bericht bekijken
  #49  
Oud 25 oktober 2008, 01:25
twomassz's schermafbeelding
twomassz twomassz is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Roermond @home
Ziggo Internet: Z3I 20mbit Motorola 5121
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcof Bekijk bericht
Even misschien leuk voor de vergelijking, ik kom vanaf een tele2 20mbit adsl (Venlo) 150meter van de wijkcentrale. Dus daar lag het niet aan.
Maargoed Ziggo regelt het anders want je hebt natuurlijk abo's met hogere snelheden waar je meer voor betaald terwijl Tele2 !tot! 20mbit levert.

(Tele2 kwam er na 2 weken achter dat ze me na mijn verhuizing niet konden aansluiten omdat de wijkcentrale vol was :S) (moest ze helaas ook nog een maand de tijd geven het te fixen)

daar haalde ik van de 20mbit nooit meer dan 15mbit. (ong. 1.5mb/s)
Wat ik wel moet zeggen is dat ik die snelheid altijd haalde. (ieder moment van de dag).

Ik zie nu ook met de speedtests hier telkens verschillen. Maar ietwat schommelen zijn toch normaal met kabelinternet? als zegmaar de rest van de straat flink aant downloaden slaat heeft dat ook invloed op je eigen verbinding toch? Dat zou betekenen dat Ziggo niet genoeg capaciteit heeft dit op te vangen.
Dit zou niet logisch zijn als ze de snelheden weer gaan verhogen natuurlijk.

Kortom, ik denk als je adsl gewent bent je met kabel wel wat meer schommelingen zult ervaren. Echter 10mbit van de 20mbit halen lijkt me dan niet ok als je voor 20 betaald
tja dat bedoel ik.. en het is ook nog veel erger geweest dan 10mbit!! het heeft eerder wel eens goed gewerkt, toen zat ik constant op een snelheid van 2.3-2.35 MB/s.. Het is echt vervelend dat dit zo lang moet duren allemaal.. er worden dingen gedaan, die geen effect hebben..

Bovendien vind ik het uiterst storend, dat er elke x maar weer wordt aangenomen (na behandeling td, monteurs whatever) dat het probleem is opgelost, zonder dit te verifieren!! ik moet ziggo maar elke x achterna zitten, dat er eens wat aan dit probleem gedaan wordt:S

maargoed we wachten nog eens af tot a.s. dinsdag tot de zoveelste monteur langskomt..