Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 oktober 2008, 01:10
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard Probeer al TWEE MAANDEN tevergeefs nummer geporteerd te krijgen

Sinds begin september hebben wij bij Ziggo het Alles-in-1 extra abonnement. Digitale televisie en internet werken zonder problemen; daar hoor je ons niet over klagen.

Maar.... met het goed geregeld krijgen van de telefonie is het al anderhalve maand kommer en kwel. De telefoonverbinding zou 12 september opgeleverd worden inclusief het porteren van ons telefoonnummer van de oude telefonieaanbieder naar Ziggo toe. Slechts 1 dagje later hadden we telefonie, maar ons telefoonnummer was overduidelijk niet geporteerd. De gesprekken kwamen nog gewoon op de oude lijn binnen.

In de maand die daarop volgde heb ik tegen de 20 keer met Ziggo getelefoneerd en iedere keer werd er weer toegezegd dat de portering uitgevoerd zou worden. Helpdesk tickets werden aangemaakt en zonder overleg gesloten en de portering werd maar niet uitgevoerd. Een van de keren dat ik belde, moest de medewerkster van haar teamleidster zeggen dat ik als consument zelf de portering moest gaan regelen bij mijn oude provider!

Toen ik rond 15 oktober voor de zoveelste keer belde, werd ik enigszins per ongeluk doorverbonden met een Ziggo medewerkster van Ziggo vestiging Groningen. Ze kon me eigenlijk helemaal niet helpen en wilde me gaan doorverbinden, maar toen ze me verhaal goed had aangehoord, is ze zelf actie gaan ondernemen. Ik werd warempel teruggebeld en er werd me verteld dat vrijdag 17 oktober de portering uitgevoerd zou worden. Zou het dan echt gaan goedkomen?

Er is die vrijdag inderdaad iets gebeurd: gesprekken kwamen niet meer binnen op de oude lijn, maar ook niet op de Ziggo lijn! Wederom met Ziggo gebeld: ik moest het weekend maar afwachten en bij aanblijvende problemen maandag contact opnemen. Uiteraard kon ik die maandag gaan bellen en werd er weer het nodige in het helpdesk systeem ingeklopt. Afgelopen woensdag heb ik nog geinformeerd naar de status, maar er was nog niets gebeurd. Tot op vandaag duurt het probleem nog steeds voort en ben ik dus anderhalve maand (correctie: TWEE MAANDEN!) aan het proberen ons telefoonnummer geporteerd te krijgen en ook al ruim een week telefonisch onbereikbaar.

Wanneer, o wanneer gaat hier een einde aan komen?

Ik dacht eigenlijk altijd wel dat het zo nooit zo erg zou kunnen komen, maar dit slaat toch echt alles! Zelf ben ik werkzaam in de zakelijke ICT dienstverlening en als ik daar een dergelijke wanprestatie zou neerzetten was ik al lang aan de hoogste boom opgeknoopt en naar buiten getrapt.
Ik erger me aan het feit dat keer op keer gedane toezeggingen niet nagekomen worden, er geen terugkoppeling naar de klant is en dat iedere keer als je belt en er een nieuwe helpdesk ticket aangemaakt wordt, je wederom op de grote stapel met problemen belandt en maar slechts kan hopen dat men je snel gaat helpen. Je zou toch eigenlijk mogen verwachten dat je probleem na anderhalve maand (correctie: TWEE MAANDEN!) toch wel enige prioriteit zou krijgen?

- Een zwaar teleurgestelde (en telefonisch onbereikbare) Ziggo klant -

Laatst gewijzigd door egerards; 12 november 2008 om 20:08 Reden: Inmiddels TWEE MAANDEN problemen