Los bericht bekijken
  #54  
Oud 24 oktober 2008, 12:27
sanno72's schermafbeelding
sanno72 sanno72 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Assen / @Home
Ziggo Internet: Scientific Atlanta EPC2203-NS
Berichten: 2
Standaard goede tip: TROSRADAR.NL

Dit is een hele goede tip, alleen zet het uiteindelijk ook weinig zoden aan de dijk. Zoals Ziggo Anoniem verwijst naar support@home.nl ovv webcare, heb ik al vele berichten achter gelaten op dit mailadres. Alleen als ik het vergezeld liet gaan van een bericht op Tros Radar, werd er contact opgenomen. Via het bericht in DvhN kom ik op dit forum terecht en ik zal niet iedereen opnieuw vermoeien met mijn hele verhaal (voor de liefhebbers: zie site Tros Radar, nickname sanno72). Zoals jullie ook daar kunnen lezen, heeft een zekere avanhouten het voor elkaar gekregen om de persoonlijke gegevens van diverse directieleden te vinden. Na contact met deze personen, was zijn probleem dezelfde dag opgelost!
Ik ben nu zelf al een eind gevorderd met mijn zoektocht en zal dan hetzelfde handelen. Zeker als je leest in artikelen over CEO B.E. Dijkhuizen, dat ziggo zich gaat onderscheiden in goede service naar de klanten. Helaas heeft hij hierbij niet aangegeven wanneer die werkwijze binnen het bedrijf ingevoerd gaat worden...
Vorige week vrijdag (17-10) werden wij gebeld door twee ziggo-medewerkers, die niet van elkaars acties op de hoogte waren. Maar goed, wij dachten beter twee die iets doen voor ons dan helemaal niemand. Uiteindelijk kwamen beide (in overleg) tot de conclusie dat het om een technisch probleem ging en dat het zeker nog een week kon duren voordat het opgelost zou zijn. Eventuele kosten voor mobiel bellen konden we declareren. Maar uit berichten in het DvhN blijkt dat ook weer een enorme strijd te zijn. Conclusie: bijna 3 weken zonder telefoon en nu maar afwachten wat er met het abonnementsgeld op de rekening gebeurt!
Ik ga door met mijn zoektocht en mocht ik succes boeken, laat ik het jullie weten! Succes allemaal en voor een ieder die geen problemen heeft: VERANDER VOORAL NIETS; VERHUIS NIET / GA NIET SAMENWONEN / NEEM GEEN NIEUWE DIENSTEN AF EN BLIJF MET JE HANDEN VAN DE MODEM AF! Misschien, heel misschien blijf je dan bij de steeds kleinere groep gelukkigen horen, die nog als tevreden klant bestempeld kan worden.